Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Siófoki Állatvédő Alapítvány

 

banner4.jpg

 

http://www.trendicuccok.hu/siokuty/

Lelkes kutyagazdiként gyakran nézegetek bármilyen oldalt, mely kapcsolatban áll az ebekkel. Így "találkoztam" a Siófoki Állatvédő Alapítvánnyal is. Sajnos személyesen még nem állt módomban meglátogatni, de terverzem.

Nagyon sokat gondolkodtam, hogyan tudnék én is segíteni. Jelenlegi lehetőségeimhez mérten ez az egyetlen amit tenni tudok, próbálom népszerűsíteni őket, ismertebbé tenni.

Néhány mondatban az alapítványról (forrás a fenti link):

"Alapítványunk 1994-ben jött létre, hogy segítsen az elkóborolt, elhagyott, megkínzott állatokon, biztosítsa élelmezésüket, egészségügyi ellátásukat, megfelelő elhelyezésüket. Az elmúlt másfél évtizedben magyar és külföldi támogatóinknak köszönhetően az aprócska kutyamenedék 180-200 kutyát ellátni képes menhellyé nőtte ki magát, ahol cicamenedéket is sikerült kialakítanunk. Ennek megfelelően hatalmasra duzzadt feladataink mennyisége, ezt néhány lelkes önkéntes segítségével végezzük. A városban előforduló gyepmesteri feladatokat is mi vállaltuk, így nem kerülnek a begyűjtött kutyák altatásra.

Legfontosabb feladatunk - természetesen az állatok élelmezése és orvosi ellátása mellett - gondozott kutyáink számára megfelelő, szerető és végleges otthont találni. Azt hiszem, ez a legnehezebb feladat, mégis reményt ad számunkra, hogy egyre többen, és egyre lelkiismeretesebben segítenek legfőbb célunk megvalósításában. Ma sokan és sokat beszélnek az állatvédelemről, erre nagy szükség van, ám mi inkább a tettek mellett köteleztük el magunkat, ez irányadó gondolkodás a jövőnkre nézve is. Megtalálsz minden fontos információt az örökbefogadással, támogatással kapcsolatban a menürendszerben, galériánkban pedig láthatod gazdikereső kutyusaink remek fotóit!"

Így tudsz Te is segíteni:
- Kutyatáp, kutyakonzerv, tészta, kutyatészta, táplálék kiegészítők
- Macskaeledel
- Vitaminok, antibiotikumok
- Száraz kenyér, pékáru
- Friss ételmaradék
- Edények, lábosok, tálak etetni-itatni, főzni
- Takaró, pokróc, pléd, elhasználódott szőnyegek, régi ruhák, rongyok
- Kosarak, kutyakosarak
- Műanyag játékok, labda
- Régi póráz, nyakörv
- Kefék, fésűk kutyaápoláshoz
- Pénzadományok - ivartalanításra, oltásokra, orvosi ellátásra, élelmezésre és egyéb költségekre
- Építkezési anyagok, kutyaháznak, kennelnek való, kerítéselemek
- Hirdetési, megjelenési lehetőségek újságodban,szórólapodon, honlapodon,
- Várjuk olyan állatbarátok jelentkezését, akik szabadidejükben szívesen sétálnának vagy játszanának egy ilyen kis árva kutyussal.

 

Ha szeretnéd felvenni a menhellyel a kapcsolatot, azt a következő helyeken teheted meg:

Telefonszám:
20/9223-562;
20/4746-848

Levelezési cím:
Siófoki Állatvédő Alapítvány
Siófok 8600 Pf.:229.


siofokiallatvedo@
gmail.com
   

Saját tapasztalatom szerint kedvesek, segítőkészek, és bármilyen támogatást szívesen fogadnak.

 

banner3.jpg